Investering

Helaas, kennis krijgen is niet (altijd) gratis.

Het volgen van een training of opleiding of een korte cursus vereist een investering. Volgens ons is die investering onder te verdelen in Motivatie, Tijd en Financieel.

Investering in Motivatie:

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Afhankelijk van de module of opleiding krijg je eerst een stukje tekst te lezen. Elk onderdeel wordt afgerond met een aantal vragen. Soms zijn er vragen ‘voor jezelf’. Deze hoeven dus niet ingeleverd te worden maar we vinden het wel belangrijk dat je ze maakt. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen beantwoord.

Investering in Tijd:

Of je nu een van onze gratis modules doet of je hebt ingeschreven voor een van onze leergangen, ze kosten allemaal tijd. Vooraf zie je wat de geschatte tijd is die je erover gaat doen. Met het afnemen van de module / opleiding ben je heb je al ingeschat of dit voor je past. Om je motivatie zo optimaal mogelijk te houden adviseren wij je om je aan dit tijdsschema te houden.

Als dit niet mogelijk blijkt kan je contact met ons opnemen. Dan kunnen we, na overleg, de eind datum van de opleiding verplaatsen.

Financiële investering:

Daar waar er kosten aan verbonden zijn aan onze trainingen, is dit inclusief materiaal en boeken indien van toepassing.

Voor elke module en opleiding krijg je na afloop een certificaat van deelname en het succesvol afronden van de toets.

De investering is te vinden bij elke modulen in het hoofdpagina. Voor de meeste van de investeringen is er belastingvoordeel. Kijk ook eens op vergoedingen.

You got this 600-600
morning-coffee 600-600
currency-money 600-600